Nike Free Run

Nike Free 4.0 V2UVB on todettu tukahduttaa Th1

2009 loka; 14 (5): 141. Päivitä ofCochrane Database Syst Rev 2007; (3): CD004661. Suoliston mikrobien aineenvaihduntatuotteet arveltu vaikuttavan limakalvon eheyttä puutteellisesti tunnettu mekanismi. Täällä me osoitti, että mikrobien erityisiä indoleja säännelty suoliesteen toimintoa ksenobioottisen anturin, pregnan X-reseptori (PXR). Indoli 3-propionihappo (IPA), yhteydessä indoli, on ligandi PXR-in vivo ja IPA: vaimentua enterosyyttien TNF-α, kun se ylössäädelty junktionaalinen proteiinia koodaavan mRNA: t.

Täällä näytämme, että siirtyminen kiehuva voidaan saada aikaan edes suurilla pintalämpötilat ja tarjota lisää valvoa pisaroita. Helistin akuutti ulokkeet mahdollistavat pisaroita kiivetä jyrkempi kallistuu samalla ratchets Saharan rakenteet mahdollistavat niiden liikkeen suuntaa voidaan säädellä vaihtelemalla lämpötilaa pinnan. Pisarat 'lähtöä Leidenfrost järjestelmästä arvioidaan analysoimalla äänen tuottaman heidän keittämällä.

TAUSTA JA AIM: D-vitamiini on immuunijärjestelmään vaikutuksia ja normaali korkeille saattaa korreloida vähemmän vakava Crohnin tauti (CD). Meidän tavoitteena oli tarkistaa vuodenaikojen D-vitamiinipitoisuudet CD potilaalla korrelaatio tautiin activity.METHODS: CD potilasta tunnistettiin tulehduksellinen suolistosairaus (IBD) tietokanta ja annetaan kaksi kyselylomaketta tiedustellut D-vitamiinilisän, auringossa, aurinkovoidetta sovellus ja oireet loppuun CDAI. Osallistujat tutkittiin ja seerumin 25-OH-D-vitamiinin [25 (OH) D] tasoa ja hematokriitin määritettiin talvella (06 / 2011-09 / 2011) ja kesä (12 / 2011-03 / 2012).

Kunkin ruoka tarjoillaan ateria määritetään kokonaisluku ohjelmointi algoritmi, joka täyttää ravinnon reseptiä. Ohjelmatarjonta sisältää päivittäin valikot, viikoittainen ravinteiden yhteenvetoja, ja viikoittain ostoslistan. Valikot sisältää kustakin ruoka-: food nimi, määrä kotitalouksien yksiköissä, luvut ja vaihtoja, kaloreita, ja tila, jossa kirjoittaa vaihtoa.

TAUSTA: sopeutuminen ja korvausta muuttuvissa patologian voidaan paremmin ymmärtää tarkastelemalla käsitettä kognitiivinen varaus, joka voi suojata vammaisuuteen multippeliskleroosi (MS) .OBJECTIVES: nykyinen työ tutkii suhdetta kognitiivisen rahastoon ja demografisia ominaisuuksia , terveyskäyttäytyminen ja potilaiden raportoimat tulokset (PRO:) .METHODS: poikkileikkaustiedolla (n = 1142) on peräisin Pohjois-Amerikan tutkimus- valiokunnan MS (NARCOMS) rekisteri, joilta täydentäviä tutkimustietoja kerättiin. Kognitiivinen reservi mitattiin Stern ja Sole-Padulles toimenpiteitä, O * NET ammatillisia luokittelujärjestelmän, ja Godin Vapaa-ajan liikunta Kysely. PRO: arvioitiin käyttäen geneeristä (SF -12v2, Koettu Deficits kysely, Ryff psyykkistä hyvinvointia, Diener Tyytyväisyys Life Scale) sekä tautikohtaista (Patient-Määritellään tauti Steps, Performance Scales) toimenpiteet.